Samsung Galaxy M30s Geekbench Performans Testinde Ortaya Çıktı

Samsung'un uygun fiyatlı yeni akıllı telefon serisi Galaxy M'nin yeni üyesi Galaxy M30s modeli Geekbench performans testinde ortaya çıktı.

Samsung tarafından ilk duyurulduğunda özellikle düşük fiyata daha iyi akıllı telefonlar sunmasıyla dikkatleri üzerine çeken yeni Galaxy M serisi öyle görünüyor ki genişlemeye devam edecek. Galaxy M40 adından bahsediliyor olsa da şimdilik Galaxy M30s olarak piyasaya sürüleceği iddia edilen yeni bir akıllı telefonun performans testi sonuçları ortaya çıktı.

Galaxy M30 sahip olduğu üçlü arka kamera ve uygun fiyat etiketi ile özellikle Hindistan gibi pazarlarda yoğun bir ilgi ile karşılanmıştı. Benzer şekilde yeni Galaxy M30s modelinin de yoğun bir ilgi ile karşılanması bekleniyor. Bu yılın başlarında duyurulan Galaxy M30 aslında SM-M305F model numarası ile piyasaya çıkmıştı. Bugün ortaya çıkan ve M30s adına sahip olacağı iddia edilen yeni Samsung cihazının ise SM-M307F model numarası ile geldiğini görüyoruz. Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber gelen cihaz kullanıcılara en yeni Samsung arayüzünü sunacak.

Galaxy M30, Exynos 7904 yonga seti ile birlikte geliyordu fakat yeni Galaxy M30s modelinin ise  Samsung Exynos 9610 yonga setine sahip olduğu görülüyor. Bu işlemci Galaxy A50'de kullanılan işlemci ile aynı diyebiliriz. Depolama tarafında 64 / 128 GB dahili depolama ile gelmesi beklenen cihazda 4 GB RAM belleği kullanıldığını görüyoruz.

Ön tarafta çerçeveleri olabildiğince inceltilmiş Infinity-U tasarımına sahip bir ekran paneli ile geleceği düşünülen cihazın donanım özelliklerinin yanı sıra özellikle fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor.

Whatsapp