Samsung Galaxy M20 İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı

Uygun fiyatlı akıllı telefon Galaxy M20 bugün itibariyle şarj süresi konusunda iyileştirmeler içeren ufak boyutlu bir sistem güncellemesi almaya başladı.

Samsung'un bu yılın başlarında duyurduğu büyük ekran ve büyük pile sahip uygun fiyatlı cihazı Galaxy M20 için yeni bir sistem güncellemesi yayınlanmaya başladı. Genel sistem iyileştirmeleri bulunan yeni güncelleme ile beraber şarj ile ilgili de bir değişiklik yapılmış gibi görünüyor.

Galaxy M20 güncellemesi, cihazın sahip olduğu 5000 mAh kapasiteli büyük pilin daha hızlı bir şekilde doldurulması için çeşitli iyileştirmeler içeriyor. Bu büyü pili doldurmak uzun saatler sürdüğü için Samsung ufak bir yazılım güncellemesi ile bu süreyi kısaltmayı hedefliyor gibi görünüyor.

M205FDDU1ASD1 / M205FODM1ASC2 / M205FDDU1ASC2 sürümleri ile OTA üzerinden bütün kullanıcılara dağıtılan yeni güncelleme yaklaşık 73 MB civarında bir boyut ile beraber geliyor. İçerisinde Mart 2019 tarihli güvenlik yaması yer alan güncelleme halen Android 8.1 Oreo sürümüne sahip gibi görünüyor.

Cihazın genel performansında yapılan iyileştirmelerin yanında detay verilmemiş olsa da telefonda yer alan bazı önemli hataların da bu güncelleme ile giderildiğini söyleyebiliriz. Elbette güncellemenin asıl hedefi olan şarj süresinin kısalması kullanıcılar için büyük bir önem taşıyor.

Eğer sizde Galaxy M20 kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en yeni güncellemeyi kontrol edebilir ve cihazınıza yükleyebilirsiniz. Şarj süresinde nasıl bir değişiklik olduğunu yorumlarda yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bilmeyenler için Galaxy M20 özelliklerini hatırlatacak olursak telefonda 6.3 inç boyutunda 1089 × 2340 piksel çözünürlükte TFT ekran paneli, Samsung Experience 9.5 ile çalışan Android 8.1 Oreo işletim sistemi Mali-G71 MP2 grafik birimine sahip Exynos 7904 işlemci yer alıyordu.

Kamera tarafında arkada 13 MP + 5 MP çözünürlüğünde çift kamera ve ön tarafta 8 MP çözünürlüğünde kamera bulunan telefonda 3 / 4 GB RAM ile 32 / 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri yer alıyordu.

Whatsapp