Samsung Galaxy M20, 5.000 mAh Bataryaya Sahip Olacak

Samsung Galaxy M20'nin 5.000 mAh bataryadan güç alacağı ortaya çıkarken, akıllı telefonun satışa sunulacağı ülkeler de doğrulandı.

Samsung'un yeni giriş seviyesi akıllı telefon modelleri Galaxy M serisinin ilk çıkış tarihi yaklaştı ve Galaxy M20 serinin ilk çıkış modeli olacak. Son zamanlarda gelen sızıntılar, akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda bize önemli fikirler vermişti. Şimdi sıra akıllı telefonun teknik özelliklerini ortaya çıkarmaya geldi. En son ortaya çıkan haberler, Galaxy M20'nin özelliklerinin önemli bir bölümünü ve satışa sunulacağı ülkeleri ortaya koyuyor. 

Samsung Galaxy M20 akıllı telefon, Galaxy Note 9'dan 1.000 mAh daha fazla kapasiteye sahip 5.000 mAh'lik bir bataryaya sahip olacak. Daha önce de iddia edildiği üzere 6.0 inçlik IPS LCD ekrana sahip olacak Galaxy M20, Samsung üretimi Exynos 7885 yonga seti ve 3GB RAM ile destekleniyor. 

Samsung Galaxy M20'nin kamera özellikleri tarafında ise 13MP + 5MP çift arka kamera kurulumu ile ön tarafta çentik içinde 8MP selfie kamerası yer alıyor. 

Ayrıca Samsung Galaxy M20'nin İngiltere, Almanya, Fransa, Polonya ve İskandinavya'da satışa sunulacağı biliniyor, ancak tüm Avrupa pazarı için bir versiyondan söz edilmiyor, bu yüzden Galaxy M20, tüm Avrupa pazarında satışa sunulmayabilir. Anlaşılan, yeni Galaxy M serisinin duyurusu için bir süre daha beklememiz gerekiyor. 

Whatsapp