Samsung Galaxy M10s Exynos 7885 İşlemciyle Beraber Geliyor

Samsung yakın zamanda uygun fiyatlı Galaxy M10s akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor.

Bu yılın başında duyurulan uygun fiyatlı Galaxy M10 mütevazi donanımıyla piyasada dikkat çekmeyi başarmıştı. Son zamanlarda S modelleri ile Galaxy A ve Galaxy M serilerini genişleten Güney Koreli şirket öyle görünüyor ki yakın zamanda Galaxy M10s modeliyle uygun fiyatlı telefon sayısını arttırmayı hedefliyor.

Ortaya çıkan bir listeye göre Galaxy M10s'nin ön tarafında 6.4 inç boyutunda bir AMOLED ekran paneli kullanılacak. Çözünürlüğün HD + olması beklenen telefonda Exynos 7885 işlemcisinin yer alacağını görüyoruz. Daha önceki Galaxy M10 modelinde Exynos 7870 işlemcisinin kullanıldığını hatırlatmamız gerekiyor. Piyasaya 2 / 3 GB RAM ve 16 / 32 GB dahili depolama alanına sahip farklı varyantlar ile beraber çıkacağı görülen Galaxy M10s arka tarafta ana kamera ve geniş açı kamerasından oluşan çift kamera kurulumu ile beraber geliyor.

Kutudan Android 9 Pie işletim sistemiyle beraber çıkacağı düşünülen Galaxy M10s ayrıca 15W hızlı şarj destekli 4000 mAh kapasiteli bir pilden bütün donanımına güç sağlayacak gibi görünüyor. Bağlantı tarafında USB Tip-C ile daha yeni özellikler sunan telefonun ufak tefek iyileştirmeler ile Galaxy M10'un yerini alacağını söyleyebiliriz.

İlk olarak Hindistan pazarında tanıtılması beklenen bu modelin ilerleyen zamanlarda Türkiye pazarında da uygun bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağını düşünüyoruz.

Whatsapp