Samsung, Galaxy M Serisini Ocak Ayında Üç Modelle Duyuracak

Samsung, Galaxy J ve Galaxy On serisinin yerini alacak yeni Galaxy M Serisini, Ocak ayında duyurulacak üç yeni akıllı telefon modeli ile resmiyete kavuşturacak.

Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung'un 2019 orta seviye akıllı telefonları Galaxy M Serisini görmek için sabırsızlanıyor musunuz? İnternete sızdırılan en son bilgiler doğrultusunda çıkarsa, yeni Galaxy M serisi, Ocak ayında gün yüzüne çıkacak. 

Samsung'un Ocak ayında üç yeni akıllı telefon duyurmayı planladığı iddia ediliyor. Bu üç akıllı telefon da Galaxy M serisi altında geleceği belirtiliyor. Hindistan haber ajansı IANS'tan gelen bir habere göre, Samsung ilk M serisi akıllı telefonunu Hindistan'da duyuracak.

Birkaç gün önce, Galaxy M Serisi altında şirketin yeni Galaxy M10, Galaxy M20 ve Galaxy M30'u piyasaya süreceğini belirten bir haber internete sızdırılmıştı. Ayrıca, Galaxy M50 adıyla bir cihazın da benchmark test sonuçları sızdırılmıştı 

Aynı zamanda, birçok söylentiye göre bu telefonların sırasıyla Galaxy M1, Galaxy M2, Galaxy M3 ve Galaxy M5 olarak da adlandırılabileceği iddia ediliyor. Gelen bilgilere göre, Galaxy M30 akıllı telefon, Exynos 7885 yonga setine sahip olacak ve 4 GB RAM ile donatılacak.

Samsung'un bu yıl mobil pazarda üç arka kameralı Galaxy A7 2018, 4 arka kameralı Galaxy A9 2018 ve güç tuşu parmak izi sensörü koymak dahil olmak üzere birçok deneme yaptığını belirtelim.

Whatsapp