Samsung Galaxy J8 Resmi Olarak Duyuruldu

Çift kamera kurulumu ve büyük bir bataryayı bütçe dostu fiyatlı bir akıllı telefonda buluşturan Samsung Galaxy J8, resmi olarak duyuruldu.

Samsung Galaxy J8, uygun fiyatı ile yeni Galaxy A6+'ın altında konumlandırıldı. Galaxy J8 akıllı telefon, Hindistan'da A serisi bir modelin 26.000 INR olan fiyatından daha düşük, 19.000 INR (280 $ / 240 €) fiyata mal olacak. Tabiki fiyatlandırma göz önünde bulundurularak bazı değişiklikler de yapıldı. 

Samsung Galaxy J8 akıllı telefon, polikarbonat bir gövdeye sahip ve 720p + çözünürlükte 6 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. Cihaz, 14nm Snapdragon 450 yonga setine ve iyi bir pil ömrü sunması beklenen 3.500 mAh kapasiteye sahip bataryadan güç alıyor. 

Yeni Galaxy J8'in arkasındaki çift kamera kurulumu, 16 MP ana sensör (f / 1.7 diyafram) ve 5 MP ikincil sensör (f / 1.9 diyafram) ile Galaxy A6+ ile aynı. Ön kamera ise flaşlı 16MP sensöre sahip. 

Akıllı telefon, Temmuz ayında Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile piyasaya sunulacak. Cihazın 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip tek bir versiyonu olacak. Yani Galaxy J8, metal gövde dışında Galaxy A6 (2018) ile aynı özellikleri daha düşük bir fiyat etiketi ile sunuyor. 

Samsung, bu telefonlarla "Make for India" programına da büyük bir destek sağlıyor. Cihaz ayrıca, video üzerinden Sohbet (pencereli görüntülü sohbet) ve resimlere dokunarak Samsung Mall'dan alışveriş yapılmasına yardımcı olacak bir yapay zeka içeriyor.

Whatsapp