Samsung Galaxy J7 Pro ve Galaxy J7 Max Resmi Olarak Duyuruldu

Samsung, sosyal medya üzerine yoğunlaşan iki yeni akıllı telefonu Galaxy J7 Max ve Galaxy J7 Pro akıllı telefonlarını resmi olarak duyurdu.

Samsung Galaxy J serisi, Güney Koreli firmanın Hindistan'da en iyi performans hösyeren akıllı telefon modellerinden ve şimdi Galaxy J serisi iki yeni sosyal medya odaklı modele kavuşuyor: Samsung Galaxy J7 Pro ve Galaxy J7 Max. Her iki cihaz da fotoğraf çekmek ve veri alışverişi yapmak üzere geliştirildi. 

Her iki Samsung Galaxy J7 modelinde de ön ve arkada 13MP kameralar bulunuyor. Her ikisinde de arkada led flaş bulunan kameralarda, düşük ışık çekimlerinde daha iyi performans için arka kamera f / 1.7,  ön kamera ise f / 1.9 odak açıklığına sahip. Hızlı f / 1.7 objektif şimdiye kadar Samsung'un premium modellerinde yer verdiği bir kamera özelliğiydi.

Sosyal Kamera, fotoğrafları anında yakalayarak, düzenleme ve paylaşma uygulamasıdır. Sosyal Kamera uygulaması ile Facebook, Messenger ve WhatsApp'taki en sevdiğiniz kişileri ana ekrana sabitleyebilir, böylelikle onlara yalnızca bir dokunuşta anlık mesaj gönderebilirsiniz. Canlı çıkartmalar ve Snapchat benzeri AR efektleri oluşturma özelliği olan uygulamada, geleneksel çıkartmalar ve renk efektleri de ekleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy J7 Pro, Samsung Pay desteğine sahip. Galaxy J7 Max ise sadece Hindistan için kullanıma sunulan Samsung Pay Mini özelliğine sahip. Her iki cihaz da Hindistan'ın Birleştirilmiş Ödemeler Arayüzünü destekliyor ve kredi kartları ve banka kartlarınızı kaydedebilirsiniz. Cihazların ikisinde de güvenli giriş için parmak izi tarayıcısı bulunuyor. 

Telefonların özelliklerine göz atmamız gerekirse; Galaxy J7 Pro, 5.5 inç 1080p Süper AMOLED ekrana, 3GB RAM’e ve 64GB dahili depolama alanına sahip. Cihaz, octa-core A53 CPU'ya ve Mali-T830 GPU'ya sahip olan Exynos 7870 yonga setiyle destekleniyor. 3,600 mAh bataryaya sahip olan Galaxy J7 Pro, Temmuz ayı ortasında 21,000 INR (330 $) fiyat seviyesinden piyasaya çıkacak.

Galaxy J7 Max ise 4GB RAM ve 64GB dahili depolama kapasitesine, 5.7 inç 1080p IPS LCD ekran ve octa-core A53 CPU ve Mali-T880 GPU barındıran MediaTek Helio P20 yonga setine sahip. Galaxy J7 Max biraz daha küçük 3.300 mAh batarya ile destekleniyor. Galaxy J7 Max, 20 Haziran tarihinde 18.000 INR (280 $) karşılığında satışa sunulacak. Kameranın etrafındaki akıllı parlaklık bildirim halkasına da dikkat edin.

Ortak özellikler açısından her iki telefonda da siyah ve altın rengi metal yekpare gövde bulunuyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemi altında çalışan cihazlar, genişletilebilir depolama alanı desteğine de sahipler. Galaxy J7 Pro ve Max modelleri, LTE bağlantısı ve çift  SIM yuvasına da sahip. 

Whatsapp