Samsung Galaxy J7 Prime akıllı telefon ABD pazarında satışta

Samsung'un bir süre önce Asya'da sunduğu Galaxy J7 Prime, ABD pazarında satışta.

Yeni akıllı telefon modellerini farklı ülkelerde satışa sunmaya devam eden Güney Kore devi akıllı telefon üreticisi Samsung şimdi de Galaxy J7 Prime adındaki cihazı ile haberimize konu oldu. Bu yeni akıllı telefon kısa bir süre önce Hindistan başta olmak üzere bazı Asya ülkelerinde satışa sunulurken, şimdi de önemli pazarlardan birisi olan Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa çıktı.

Samsung Galaxy J7 Prime akıllı telefonun fiyatı ise 295.98$ olarak belirlenmiş ve AT&T ve T-Mobile gibi GSM operatörleri ile uyumlu iken, Verizon ve Sprint ile uyumlu değil. Online perakende devi Amazon üzerinden satın alınabilen akıllı telefonun sadece siyah rengi firma tarafından listelenmiş durumda.

Galaxy J7 Prime akıllı telefon metal kasa tasarımı ile geliyor. Cihazın önünde fiziksel Home tuşu yer alırken, ayrıca parmak izi tarayıcısı da bu Home tuşuna entegre olarak yapılandırılmış. 

Akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve bu ekran 1920x1080 piksel Full HD çözünürlük içeriyor. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun sistem belleği 3GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB olarak yer alıyor. 

Galaxy J7 Prime akıllı telefon Samsung tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7870 yonga setinden güç almakta. Ayrıca 13MP arka kameraya sahip olan cihazın ön tarafında da 8MP ikinci bir kamera daha bulunuyor. Batarya ise 3.000mAh.

Whatsapp