Samsung Galaxy J7 Duo İçin Android 9.0 Pie Güncellemesi Çıktı

Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü çift hatlı akıllı telefonu Galaxy J7 Duo modeli için merakla beklenen Android 9.0 Pie güncellemesi One UI 1.1 arayüzü ile beraber geldi.

Bir süredir piyasada bulunan çok sayıda cihazına Android 9.0 Pie güncellemesini dağıtan Güney Koreli Samsung bugün itibariyle geçen senenin orta seviye modellerinden biri olan Galaxy J7 Duo içinde yeni işletim sistemi güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncelleme ile beraber Samsung'un yeni geliştirdiği arayüz olan One UI 1.1 cihazınıza eklenmiş olacak.

Exynnos 7884 işlemcisine sahip olan bu orta seviye cihazın yeni işletim sistemi güncellemesi ile beraber çok daha iyi bir performans sunması bekleniyor. OTA üzerinden bütün kullanıcılara kademeli bir şekilde dağıtılan Galaxy J7 Duo Android 9.0 güncellemesi J720FDDU4BSG7 yazılım sürüm numarası ve 1,27 GB boyut ile beraber geliyor.

Temmuz 2019 tarihli en güncel güvenlik yamasını barındıran bu güncellemeyi cihazınıza yüklemenizi öneriyoruz. Android 9.0 Pie ile beraber birçok Google yeniliğine de sahip olacaksınız. Diğer taraftan yenilenen One UI sayesinde kullanımı kolay bir arayüzün de sahibi olacaksınız.

Eğer sizde J7 Duo kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümü kontrol edebilir ve indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Güncellemeyi yükledikten sonra görüşlerinizi yorum kısmında yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Whatsapp