Samsung Galaxy J7 (2017) akıllı telefon ZAUBA'da göründü

Samsung'un gelecek sene pazara sunacağı cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor...

Samsung, devamlı olarak yeni akıllı telefon modellerini  geliştirmeye devam ederken, sene sonuna yaklaştığımız şu günlerde 2017'de sunulacak olan farklı modeller hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Özellikle bir kaç gündür firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8 ön plana çıksa da Galaxy A ve Galaxy J gibi firmanın diğer serilerinde de yeni modeller detaylanmaya devam ediyor.

Samsung'un Galaxy J ailesi özellikle düşük bütçeli teknoloji meraklılarına hitap ederken, bu sene Galaxy J (2016) modelleri pazarda yerini almıştı ve bir süredir de Galaxy J (2017) modeller detaylanmaya devam ediyor. Bu seri içerisinde sunulacak yeni cihazlardan birisi de Galaxy J7 (2017) olacak ve bu akıllı telefon ZAUBA'da ortaya çıktı.

Hindistan'da bir çok firma cihazlarını test ederken, Samsung da bu firmalar arasında yer alıyor. ve 3 Ekim tarihinde de Samsung SM-J727V model numarasına sahip bir akıllı telefonunu Hindistan'a göndermiş. Sadece 1 cihaz test amacı ile Hindistan'a gelirken, bu akıllı telefonun Galaxy J7 (2017) olduğu kaydediliyor.

İddialara göre Galaxy J7 (2017) akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Akıllı telefon sekiz çekirdekli işlemcili Exynos yonga setinden güç alacak ve ayrıca 3GB sistem belleği ile sunulacağı da kaydedilmekte.

13MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacak olan akıllı telefon Galaxy J7 (2017) ayrıca 3.000mAh bataryaya sahip olacak.

Whatsapp