Samsung Galaxy J7 (2017) akıllı telefon Wifi sertifikası aldı

Samsung'un yeni Galaxy J7 (2017) akıllı telefon Wifi Alliance'de sertifikasyon sürecinde göründü.

Samsung, bu sene yeni modellerini Ocak ayında sunmaya başlamış ve Galaxy A (2017) modelleri gün yüzüne çıkmıştı. Bu cihazlar duyurunun ardından bir çok ülkede satışa sunulurken, ülkemizde de satın alınabiliyor.

Diğer taraftan çok yakında yeni bazı cihazlar daha firmadan gelecek. Bu ay sonunda duyurulacak olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı bir kenara bırakacak olursak eğer, firmadan gelecek cihazlar arasında Galaxy J (2017) modelleri de yer alıyor. Bu seri içerisinde yer alacak cihazlardan birisi de Galaxy J7 (2017)  olacak ve bu model detaylanmaya devam ediyor.

Samsung Galaxy J7 (2017)  akıllı telefon daha önce Bluetooth sertifikasyon sürecinde ortaya çıkmış ve ayrıca FCC'de de görünmüştü. Şimdi de bir başka sertifikasyon süreci olarak Wifi Alliance'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Galaxy J7 (2017) Android 7.0 Nougat ile listelenmiş.

Henüz cihazın teknik özellikleri hakkında kesin bilgiler bulunmazken, iddialara göre 5.5" büyüklüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile gelecek. Cihazın ayrıca ekran çözünürlüğü de 1280x720 piksel HD olacak.

Samsung Galaxy J7 (2017) akıllı telefonun sistem belleği 2GB olarak yer alırken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olacak. 8MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacak olan bu yeni akıllı telefonun ayrıca Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden güç alacağı ifade edilmekte.

Whatsapp