Samsung Galaxy J7 (2017) akıllı telefon Bluetooth sertifikası aldı

Samsung'un kısa süre içerisinde duyurması beklenen Galaxy J7 (2017) hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Samsung'un akıllı telefon modelleri tüm dünyada büyük ilgi görürken, özellikle de giriş seviyesinde sunduğu modeller arasında Galaxy J ailesi içerisinde yer alan cihazlar yer alıyor. Her sene yeni nesil Galaxy J modelleri pazara sunulurken, 2017'de de Galaxy J (2017) pazara sunulacak.

Bu yeni aile içerisinde yer alacak olan modellerden birisi de Samsung Galaxy J7 (2017) olacak. Bu akıllı telefon bir süre önce ilk olarak Hindistan'da gümrüklü malların takip edildiği site olan ZAUBA'da ortaya çıkmıştı.Şimdi de bu akıllı telefon Bluetooth sertifikasyon sürecinde göründü. Akıllı telefon Bluetooth SIG'de Samsung SM-J72V model numarası ile listelenmiş.

Ayrıca akıllı telefon kısa süre önce WiFi Alliance'de de ortaya çıkarken,buradan akıllı telefonun Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemine sahip olacağı ortaya çıkmıştı.

Henüz kesin olmayan teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Samsung Galaxy J7 (2017) akıllı telefonun 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geleceği kaydediliyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olacak. Ayrıca akıllı telefon Samsung tarafından geliştirilen Exynos yonga setinden güç alacak.

3GB sistem belleği içerecek olan Samsung Galaxy J7 (2017)'nin arkasında 13MP kamera yer alacak ve ön kamera da 5MP çözünürlük sunacak. Ayrıca bataryasının da 3.000mAh olacağı ifade edilmekte.

Whatsapp