Samsung Galaxy J7+, 13MP + 5MP Çift Arka Kamera ile Resmiyet Kazandı

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy J7+, 12MP ve 5MP sensörlerden oluşan çift kamera kurulumu ile resmi olarak duyuruldu.

Galaxy Note8'in duyurusu yapıldığına göre, Güney Kore merkezli üretici Samsung artık gelecekteki çift kameralı akıllı telefon modellerine odaklanabilir. Ve bu esnada, geçtiğimiz bir kaç gün içinde çeşitli sızıntıları gündeme gelen Galaxy J7+, bugün Tayland'da resmiyet kazandı. 

Galaxy J7+, Galaxy J7 (2017) ve Galaxy J7 Pro'nun birleşmesiyle meydana geliyor ve alüminyum gövdeli 5.5 inç Full HD Süper AMOLED ekrana sahip. Bununla birlikte, Samsung Galaxy J7+, Galaxy J7 (2017) ve Galaxy J7 Pro'nun aksine Samsung'un kendi üretimi olan Exynos yonga setine sahip değil. Telefonun özellikler listesinde yonga seti bilgisi olmasa da daha önce ortaya çıkan sızıntılara göre 2.4 GHz işlemciye sahip olan cihazın MediaTek Helio P20 yonga setine sahip olduğu düşünülüyor. 

Buna ek olarak Galaxy J7+, 3GB RAM'e sahip daha önceki versiyonlarının aksine 4GB RAM ile geliyor. Galaxy J7+, 256GB'a kadar genişletilebilir microSD kart desteğine sahip 32GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. 

Samsung Galaxy J7+'ın kamera özelliklerine geri dönersek, 13MP f/1.7 ve f/1.9 5MP çift arka kamera ünitesi yer alıyor. İkinci kamera, çekim sonrası odaklanma yeteneği ve bokeh efektleri sağlamak için derinlik etkisi oluşturuyor. Telefonun ön tarafında ise 16MP f/1.9 ön kamera yer alıyor. 

Galaxy J7 Pro ve J7 (2017) ile karşılaştırıldığında gözle görülür bir değişiklik var ve bu gerileme pil kapasitesinde dikkat çekiyor. Samsung Galaxy J7+ 3,000 mAh bataryaya sahip, diğer iki cihaz ise 3,600 mAh batarya ile gelmişti. Üç telefonun da fiziksel olarak aynı boyutlara sahip olması, daha küçük bataryanın suçlusu olarak çift kamera ünitesinin gösterilmesine neden oluyor.

Dikkat çeken diğer çeşitli değişiklikler arasında, ana ekran tuşuna entegre parmak izi algılayıcı, always-on ekran ve Bixby Home uygulaması bulunuyor.

Samsung Galaxy J7+ şu anda Tayland'da 12,900 THB (yaklaşık 390 ABD doları) fiyatla ön sipariş almaya başladı ve ön sipariş süresi 17 Eylül'de sona eriyor. 

Whatsapp