Samsung Galaxy J4 (2018) Ortaya Çıktı

Samsung'un giriş seviyedeki yeni akıllı telefonu Galaxy J4 (2018), benchmark veri tabanı üzerinde ortaya çıktı.

Muhtemelen akıllı telefon meraklısı herkes önümüzdeki hafta MWC'de yapılacak Galaxy S9 ve S9+ 'ın büyük çaplı tanıtımını sabırsızlıkla beklerken, Samsung da diğer giriş seviye akıllı telefonlarla uğraşıyor. Bu cihazlardan biri de Galaxy J4 (2018) adıyla piyasaya sunulacak olan yeni Galaxy J4 modeli oluyor. 

Bu yeni akıllı telefon, SM-J400 model numarası taşıyor ve Geekbench veri tabanı üzerinden varlığı ortaya çıkmış oldu. Geekbench Benchmark üzerinde test edilen bir prototip, bize cihaz hakkında bir kaç ipucu veriyor. 

Samsung Galaxy J4 (2018) akıllı telefon, 2016 yılında duyurulan ve giriş seviyesi bir işlemciye sahip olan Exynos 7570 yonga setinden güç alacak. 14nm mimari üzerinde geliştirilmiş olan ve bu sayede oldukça yüksek enerji verimliliğine sahip olan yonga seti, yeni Galaxy J4'te 1.43 gHz hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A53 işlemciye sahip. Bu yonga seti, en yüksek 720p ekran çözünürlüğüne destek veriyor. 

Akıllı telefon, 2GB RAM ile eşleştirilmiş ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Bu noktada, Galaxy J4'ün (2018) Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile gelen, giriş seviye ilk Samsung akıllı telefonu olacağı anlaşılıyor. Akıllı telefonun diğer özellikleri ile ilgili detaylar ise henüz bilinmiyor. 

Whatsapp