Samsung Galaxy J4 (2018) Modeli Net Şekilde Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni orta seviye özelliklere sahip akıllı telefonu Galaxy J4 (2018) çerçevesiz ekran tasarımı ile birlikte geliyor.

Samsung'un bu ay içerisinde en az dört yeni Galaxy J serisi akıllı telefonu piyasaya sunması bekleniyor. Bunların arasında Galaxy J4 (2018) muhtemelen en ucuz modellerden bir tanesi olacak. Cihaz, geçtiğimiz Şubat ayında, Geekbench performans testi uygulamasında listelenmişti. Şimdi ise tasarımı ile net şekilde ortaya çıktı.

Bugün yeni Samsung telefonu Tayvan'ın NCC sertifikasının sitesinde kendisini gösterdi. Bu da Samsung'un çok yakında Galaxy J4 (2018) modelini tanıtacağının bir göstergesi diyebiliriz. Telefonun bazı özellikleriyle birlikte NCC sertifikası sayesinde telefonun tasarımına ilişkin önemli görsellere de sahip olduk.

Samsung Galaxy J4 (2018) içerisinde 1.4GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir Exynos işlemci, 2 GB RAM ve 8 GB veya 16 GB genişletilebilir dahili depolama alanı bulunacak. Fotoğraflarda tek bir kamera görünürken bu kameranın özellikleri hakkında herhangi bir bilgi yer almıyor. Yazılım tarafında ise Android 8.0 Oreo ile birlikte gelecek olan cihazda bağlantı tarafında Bluetooth, Wi-Fi ve LTE desteğinin yanı sıra çift sim kart desteği ile birlikte 3,5 mm kulaklık girişi de bulunacak.

Diğer taraftan Samsung'un J4 (2018) modeli ile birlikte aynı tanıtım etkinliğinde Galaxy J6 (2018) modelini ve diğer birkaç orta seviye modelleri resmi olarak duyurması bekleniyor. Cihazların resmi duyurusu yapıldıktan kısa bir süre sonra resmi olarak satışa sunulması bekleniyor.

Whatsapp