Samsung, Galaxy J3 Star ve Galaxy J7 Star İsimlerinin Patentini Aldı

Samsung, giriş seviye akıllı telefon modelleri için iki yeni isim patenti aldı. Galaxy J3 Star ve Galaxy J7 Star isimlerinin patentini alan Samsung'un cihazları ne zaman sunacağı merak ediliyor.

Akıllı telefon pazarının lideri Güney Kore merkezli üretici Samsung, oldukça geniş bir ürün portföyü ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Samsung, üst seviye akıllı telefon modellerini Galaxy S serisi, orta - üst ve orta seviye akıllı telefonlarını Galaxy A serisi alt ve giriş seviye akıllı telefon modellerini ise Galaxy J serisi altında sunuyor. 

Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari marka ofisinden gelen bilgilere göre giriş seviyedeki Galaxy J serisine iki yeni üye daha katılıyor. Samsung, Galaxy J3 Star ve Galaxy J7 Star isimlerinin patentini alarak yakında sunacağı modellerin de isimlerini açığa çıkarmış oldu. 

Bu arada "Star" eki, Samsung'un orta ve alt seviyedeki akıllı telefon modellerinde kullandığı diğer ek isimler olan Pro, Prime, Max, Ace ve Nxt gibi ellerin arasına katılıyor. Her iki telefon da henüz resmi olarak duyurulmadı ancak Star ismi biraz daha fazla kaliteyi çağrıştırıyor. Bu nedenle, Galaxy J3 Star ve Galaxy J7 Star akıllı telefonların normal Gawj serisi modelleri ile karşılaştırıldığında daha üst düzey ve güçlü özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp