Samsung Galaxy J3 (2018) Resmi Duyuruya Bir Adım Daha Yaklaştı

Samsung Galaxy J3 (2018) Resmi duyuru öncesinde son hazırlıklarına devam ediyor. Bluetooth sertifikası alan Galaxy J3 (2018) yakında gün yüzüne çıkacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın ilk yarısında üst seviye akıllı telefon modellerini sunan Güney Koreli üretici Samsung'dan şimdi de giriş seviye ve orta seviye akıllı telefon modellerinin duyurusunu bekliyoruz. 

Bu bahar aylarında raflardaki yerini alacak olan bir çok Galaxy J serisi akıllı telefonlardan biri olan Samsung Galaxy J3 (2018) Resmi olarak gün yüzüne çıkmadan önce bir kaç farklı sertifika sürecinde ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy J3 (2018) akıllı telefon, bugün de Bluetooth SIG sertifikası aldı ve resmi duyuru öncesinde sona bir adım daha yaklaştı. Galaxy J3 (2018) akıllı telefon, tüm global pazarlarda satışa sunulacak ancak Samsung'un Amerika Birleşik Devletleri pazarında, bu cihaz için farklı bir isim kullanacağı iddia ediliyor. 

Geçtiğimiz günlerde AT & T, Cricket, Sprint ve T-Mobile'ın orta seviye akıllı telefonu sırasıyla Samsung Galaxy J3 Express Prime, Galaxy Amp Prime 3, Galaxy J3 Emerge ve Galaxy J3 Prime 2 model adı ile satışa sunacağı ortaya çıkmıştı. 

Samsung Galaxy J3 (2018) akıllı telefonun ana çıkış noktası, Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve uygun fiyat etiketi olacak. Bu nedenle özellikleri tarafından Galaxy J3'ten (2018) çok fazla beklenti içinde olmamak gerekiyor. 

Whatsapp