Samsung Galaxy J2'nin 2016 versiyonu Yakında Sunulacak

Samsung, alt gelir grubu için ürettiği J serisinin yeni üyesi Galaxy J2 için FCC sertifikası aldı.

Güney Kore merkezli üretici Samsung,  Akıllı telefon pazarında kaybettiği pazar payı ve gelirlerini yükseltmek için üst seviye amiral gemi modellerinin yanında bütçe dostu grubundaki akıllı telefonlara da ağırlık vermeye başladı. Bu kapsamda 2015 yılında ilk versiyonu sunulan Galaxy J2'nin 2016 versiyonu için hazırlıklar sürüyor. 

Özellikle son bir ay içinde Samsung Galaxy J2 hakkında bir çok iddia ortaya atıldı ve bazı güvenilir kaynaklardan önemli bilgiler geldi. Nihayet Samsung Galaxy J2, FCC sertifika sürecinden geçerek yakında satışa sunulacağının ilk sinyallerini verdi.

Özel listeleme nedeni ile Samsung Galaxy J2'nin detaylı teknik özelliklerine FCC veri tabanında erişilemiyor. Fakat cihazın SM-J210F model kod numarasına sahip olacağı ve 1.500 mAh batarya ile geleceği görülüyor. Bu nedenle SM-J210F modelinin Galaxy J2 2016 versiyonu olacağını söylebiliriz. 

Samsung Galaxy J2 hakkında daha önce gelen bilgilere göre cihaz, 4.7 inç büyüklüğünde 720p ekran,  1.5 gHz dört çekirdekli işlemciye sahip Spreadtrum SC8830 yonga seti, 2GB sistem belleği,  8MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile gelecek. Micro SD kart ile genişletilebilir 16GB dahili depolama alanı sunacak olan Galaxy J2, AnTuTu ve Geekbench üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy J2, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve Samsung'un Touch Wiz ara yüzü ile test ediliyor. 

Whatsapp