Samsung Galaxy J2 SM-J250G Geekbench Listesinde Göründü

Samsung'un yeni Galaxy J2 giriş seviyesi akıllı telefon modelinin donanım özellikleri Geekbench uygulamasında ortaya çıktı.

Yakın tarihte duyurulan giriş seviyesi Samsung Galaxy J2'nin yeni bir varyantı geliştirilmiş donanım özellikler ile Geekbench performans testi listesinde ortaya çıktı. Galaxy J2'nin bu varyantı SM-J250G model numarasını taşıyor ve listeye bakacak olursak cihazda bir Qualcomm yonga setinin bulunduğunu söyleyebiliriz.

Yakın zamanda duyurulan Galaxy J2 2017 varyantı Exynos yonga seti ve 4.7 inç boyutunda bir ekran ile tanıtılmıştı. Bu yeni Galaxy J2 varyantı ise 960 x 540 çözünürlükte 5 inç boyutunda ekran ve Adreno 308 grafik birimine sahip Snapdragon 425 yonga seti ile beraber geliyor.

Yeni Galaxy J2 modeli 1.5 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 8 MP çözünürlüğünde arka kamera ve 5 MP çözünürlüğünde ön kamera sensörü ile birlikte geliyor. Aynı zamanda Android 7.1.1 Nougat işletim sistemine sahip bir Samsung arayüz yazılımı ile beraber geliyor. Sızdırılan Galaxy J2 varyantının diğer özellikleri henüz bilinmiyor.

Samsung'un belli pazarlarda çok yakında duyurabileceği Galaxy J2'nin plus, prime ve pro olmak üzere farklı varyantlarının olabileceği düşünülüyor. Şirket, daha önce J2 serisinde böyle bir seriyi kullanmamıştı. Kesin olan bir şey var ki oda bu giriş seviyesi özelliklere sahip yeni Galaxy J2 modeli oldukça düşük fiyat etiketi ile raflardaki yerini alacak. Eğer sizde düşük fiyat etiketine ve güncel yazılıma sahip bir akıllı telefon arıyorsanız mutlaka bu cihazı bekleyin.

Whatsapp