Samsung Galaxy J2 (2016) akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy J2 (2016) gün yüzüne çıktı.

Bugün Güney Kore devi Samsung, bazı yeni ve önemli akıllı telefon modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Hindistan'da gün yüzüne çıkan akıllı telefonlardan bir tanesi 7" ekranı ile hem akıllı telefon hem de tablet olarak nitelendirebileceğimiz Galaxy J Max olurken, ayrıca Samsung Galaxy J2 (2016) akıllı telefon da duyuruldu.

Samsung Galaxy J2 (2016) akıllı telefon hakkında bir süredir bilgiler geliyordu ve nihayet akıllı telefon resmileşti. 

Yeni cihaz 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç almakta. Cihaz 1.5GB sistem belleği içerirken, diğer taraftan dahili veri kapasitesi ise 16GB ve bu kapasite microSD kart takılarak daha fazla arttırılabiliyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Samsung Galaxy J2 (2016) akıllı telefon 8MP arka kamera içerirken, Selfie kamerası ise 5MP çözünürlük sunmakta. 2.600mAh bataryaya sahip olan yeni akıllı telefon 142.4 mm x 71.1 mm x 8.0 mm ölçülerinde ve altın, siyah ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satın alınabilecek. 

Cihaz Smart Glow özelliği ile geliyor ve cihazın kamerasının etrafında bir renkli alan bulunurken, bu alanda yanan farklı renkler ile değişik bildirimler anlatılabilecek. 

Ayrıca Turbo Speed Technology (TST) adındaki teknoloji de performans arttırımına yönelik olarak geliyor. S Bike Mode da bir başka özellik olurken, INR 9,750 yani yaklaşık  $145 fiyat etiketi ile gelecek hafta Hindistan'da satın alınabilecek.

Whatsapp