Samsung Galaxy J Max akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı

Samsung'dan yeni bir akıllı telefon/tablet duyurusu geldi.

Samsung, akıllı telefon pazarında liderliği kimseye kaptırmamak için devamlı olarak yeni modeller sunmaya devam ediyor ve son olarak Samsung Galaxy J Max adındaki yeni bir akıllı telefon modeli resmi olarak duyuruldu. Bu yeni akıllı telefon/tablet firmanın bütçe dostu serisi olarak Galaxy J ailesinde yer alıyor.

Bu yeni cihaz 7" gibi dev ekranı ile hem akıllı telefon hem de tableti aynı anda isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Samsung, bu yeni akıllı telefonunun duyurusunu Hindistan'da gerçekleştirdi. Cihazın ekran büyüklüğü 7" olurken, ayrıca ekran çözünürlüğü de 1280x768 piksel olarak belirlenmiş.

Akıllı telefon 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden güç alıyor ve ayrıca bataryası da 4.000mAh olarak belirlenmiş. Ayrıca bu kadar büyük ekrana sahip cihaz ile konuşma yapmak biraz zor olacağından Samsung kutunun içerisine bir de Bluetooth kulaklık eklemiş.

İşletim sistemi Google Android 5.1 Lollipop olarak akıllı telefonda yer alırken, Samsung Galaxy J Max akıllı telefon 8MP arka kamera içeriyor ve cihazın Selfie kamerası da 2MP olarak geliyor. Çift SIM kart desteğine de sahip olan akıllı telefonun diğer özellikleri ise 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS olmakta.

Samsung Galaxy J Max'ın sistem belleği 1.5GB olarak yer alıyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB. Siyah ve Altın renkleri ile akıllı telefon bu ay sonunda INR 13,400, yani yaklaşık $200 fiyat etiketi ile satın alınabilecek.

Whatsapp