Samsung Galaxy Gear Sport IFA'da gün yüzüne çıktı

Samsung spor tutkunları için geliştirdiği yeni akıllı saat modeli Galaxy Gear Sport'un duyurusunu gerçekleştirdi.

Giyilebilir teknoloji alanında önemli atılımlar gerçekleştiren ve özellikle yüzünü akıllı saat pazarına çeviren Samsung firması, yeni nesil akıllı saat modeli Galaxy Gear Sport'un tanıtımını gerçekleştirdi. İçerdiği özellikleri ve şık tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran saat modeli, minimalist bir tasarım üzerine dizayn edilmiş.


Cihazda 1.2 inç genişliğinde 360 x 360 piksel çözünürlüğünde görüntü oluşumuna imkan tanıyan Super AMOLED dokunmatik ekran yer alırken, cihaz darbeye dayanıklı ve 5 atmosfere kadar basınca dayanıklı dizayn edilmiş. Kalp ritminizi gerçek zamanlı olarak 24 saat kayıt altında tutabilrken, GPS özelliklerinin yanı sıra Under Armour spor uygulamalarına da tam anlamıyla erişim sağlayabiliyorsunuz.


Popüler müzik uygulaması Spotify'e tam anlamıyla destek sunan akıllı saat, gücünü 768 MB RAM bellek ile çift çekirdekli 1.0 GHz frekans hızındaki işlemciden alıyor. Ayrıca cihazda dahili depolama alanı olarak 4 GB kapasitesindeki alana yer verilirken, kayış ölçüsü 20 mm olan cihazın boyutları ise 24.9 x 44.6 x 11.6 mm olarak dizayn edilmiş.


Cihazda ivme ölçer, jiroskop, barometre ve kalp ritim monitörü gibi sensörler yer alırken, kablosuz olarak şarj edilebilen 300 mAh kapasitesindeki batarya mevcut. Siyah ve mavi renk seçenekleri bulunan cihazın 50 metre altındaki suya dayanıklılık sergileyebildiğini Android 4.3 üzerindeki Samsung Galaxy modelleri, iOS 9 ve üzeri Apple ürünleri ve diğer Android 4.4 üzeri tüm telefonlara destek sunduğunu belirtelim.


Ürünün çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, fiyat etiketinin 249 dolar olduğunu da söyleyelim.

Whatsapp