Samsung Galaxy Folder 2, Güney Kore'de 260 $ Fiyatıyla Satışa Sunuluyor

Samsung'un Eylül ayında duyurduğu katlanabilir kapaklı akıllı telefonu Galaxy Folder 2, 260$ fiyatıyla Güney Kore'de satışa çıkmaya hazırlanıyor.

İlk olarak geçen yıl Eylül ayında resmi hale getirilen ve şimdiye kadar sadece Çin pazarı için mevcut olan Samsung Galaxy Folder 2 kapaklı telefon, şirketin ana vatanı Güney Kore'de raflardaki yerini almaya başlayacak. 

Samsung, telefonun hem LTE hem de 3G modelinin ülkede kullanıma sunulacağını açıkladı ve renk seçenekleri siyah ve bordo bulunan akıllı telefon, 297.000 KRW (260 $) fiyat etiketi ile tüketicilerin karşısına çıkacak. 

Samsung Galaxy Folder 2, Snapdragon 425 yonga seti ile güçlendirilmiş ve 3.8 inç WVGA çözünürlüklü bir ekrana sahip. Cihaz, 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanına ile birlikte geliyor. Flip telefon, LED flaşlı 8MP ana kamera ve 5MP ön kameraya da sahip.

Samsung Galaxy Folder 2 kapaklı akıllı telefon 122 x 60.2 x 15.4mm boyutlara ve 160 gram ağırlığa sahip. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile kutusundan cihaz, 1,950 mAh kapasiteye sahip bir batarya içeriyor.

Samsung Galaxy Folder 2 akıllı telefonun diğer ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı ve fiyat bilgisi hakkında ise şimdiye kadar herhangi bir detay paylaşılmadı. 

Whatsapp