Samsung Galaxy Folder 2, GFXBench veri tabanında göründü

Samsung, yakında uygun fiyatlı bir kapaklı akıllı telefon modeli sunabilir.

Şu sıralar Güney Kore devi Samsung, Galaxy Note 7 adı ile sunacağı yeni phablet modeli ile haberlerimize konu oluyor. Bu yeni üst seviye akıllı telefonun Ağustos ayı başlarında resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Diğer taraftan farklı modeller hakkında da bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de firmanın yeni bir kapaklı akıllı telefon modeli GFXBench veri tabanında ortaya çıktı. Samsung Galaxy Folder 2 ile sunulabilecek olan akıllı telefonun ayrıca bazı teknik özellikleri de göründü.

Bu yeni bilgilere göre Samsung Galaxy Folder 2 akıllı telefon 3.8" büyüklüğünde ve 800x480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor  Ayrıca cihaz gücünü ise 1.54Ghz sat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içermekte.

Akıllı telefonun grafik işlemcisi ise Adreno 308 olurken, ayrıca 2GB sistem belleği içermekte. 16GB dahili veri kapasitesi yeni cihazda yer alıyor ve 8MP arka kamera ve 5MP ön kamera cihazda konumlandırılmış.

Cihaz ayrıca Google tarafından geliştirilen Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Kapaklı tasarıma sahip cihazlar, bilindiği üzere özellikle de yaşlı kesime hitap ederken, genellikle bu tip modelleri Samsung, dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de satışa sunuyor. Bu yeni akıllı telefonun da ilk planda Çin'de sunulacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp