Samsung Galaxy C9 Pro Android 8.0 Oreo Güncellemesine Kavuşuyor

Snapdragon 653 işlemcili Samsung Galaxy C9 Pro için Android 8.0 Oreo güncellemesinin çok yakında dağıtılmaya başlayacağı bilgisi ortaya çıktı.

Samsung Galaxy C9 Pro'nun birden fazla varyantı Wi-Fi Alliance sertifika listesinde Android 8.0 Oreo güncellemesi ile beraber ortaya çıktı. Bu raporun ardından Galaxy C9 Pro Android 8.0 güncellemesinin en geç birkaç hafta içerisinde dağıtılacağını söyleyebiliriz.

Genellikle Wi-Fi Alliance sertifikasında ortaya çıkan bilgiler en geç iki hafta içerisinde gerçeğe dönüşüyor. Bu sebeple eğer ülkemizde satılan C9 Pro modellerinden bir tanesini kullanıyorsanız bu ay sonuna doğru yada önümüzdeki ay içerisinde cihazınızın sistem güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Çin'deki raporlarda Galaxy C9 Pro'nun Haziran ayında Android 8.0 Oreo beta güncellemesini alacağı belirtiliyordu. Sanıyoruz ki Çin'de yapılan kapalı beta testleri başarıyla geçmiş ve cihazın resmi güncellemesinin dağıtılmasının önünde bir engel kalmamış.

Aynı raporlarda yer alan diğer bilgiler arasında Galaxy C5 Pro, Galaxy C7 ve Galaxy C7 Pro'nun da Temmuz ayında Oreo beta güncellemesini alacağı ancak bunun Çin pazarı ile sınırlı kalacağı belirtiliyor. Galaxy C5 modelinin yanı sıra diğer Samsung modellerinin de bu yaz içerisinde Android 8.0 güncellemesini almasını bekliyoruz. Güncelleme cihazınıza geldiği zaman mutlaka cihazınızın yedeğini alın ve şarjınız en az %50 civarındayken güncellemeyi yüklemeye başlayın. Aksi halde güncelleme sırasında cihazınızın pili tükenirse cihazınız kullanılmaz bir hale gelebilir.

Whatsapp