Samsung Galaxy C9 Pro akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu

Samsung'dan yeni akıllı telefon Galaxy C9 Pro geldi...

Samsung, akıllı telefon pazarında Galaxy Note7 ile oldukça sıkıntılı günler geçirirken, yen cihazlarla hasarı bir nebze olarak azaltmaya çalışıyor. Bir süredir firmanın hakkında bilgiler gelen akıllı telefonu Samsung Galaxy C9 Pro olurken, bu cihaz bugün Güney Kore devi tarafından resmi olarak duyuruldu.

Samsung'un bu yeni akıllısı Galaxy C9 Pro Çin'de gün yüzüne çıkarken, firmanın 6GB sistem belleği içeren ilk akıllı telefon modeli olarak gün yüzüne çıktı. Özellikle bu büyük pazar için gelen cihazın diğer donanım özelliklerine bakacak olursak eğer, bu cihaz Qualcomm tarafından geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Snapdragon 653 yonga setinden güç alıyor.

Samsung Galaxy C9 Pro akıllı telefon 6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. Batarya ise 4.000mAh olmakta.

Akıllı telefonun arkasında 16MP kamera yer alıyor. Ayrıca bu kamera dual LED flaş desteğine de sahip. Son dönemde ön kamera da oldukça önem kazanırken, Galaxy C9 Pro'nun önünde de 16MP kamera bulunuyor. 

Çift SIM kart desteğine sahip olan Samsung Galaxy C9 Pro akıllı telefonun diğer özellikleri ise 4G, NFC, Bluetooth 4.2, GPS ve 802.11n Wi-Fi olmakta. Cihaz Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 162.9 mm x 80.7 mm x 6.9 mm ölçüleri ile gelen akıllı telefonun ağırlığı ise 189gr olurken, 11 Kasım tarihinde satışa çıkacak. Fiyat ise CNY 3,199 ($472) olarak belirlenmiş.

Whatsapp