Samsung Galaxy C7, Geekbench'de Helio P20 Yonga Seti ve 4GB RAM ile Tespit Edildi

Samsung'un orta seviye yeni akıllı telefonu Galaxy C7, MediaTek Helio P20 yonga seti ve 4GB RAM özellikleri ile Geekbench üzerinde ortaya çıktı.

Samsung'un belirli bir Galaxy C7 modeli üzerinde çalıştığı gerçeğini bilsek de, bununla ilgili bir bilgi bugüne kadar duymadık. Bazı kaynaklar tarafından gelen bilgilerde cihazın arka tarafında bir çift kamera kurulumuna sahip olacağını duymuştuk ancak bu, Galaxy C7 işe ilgili bildiklerimizin hepsinin de bir özeti aslında. 

Neyse ki bir karşılaştırma sitesinin kayıtları cihazın bazı özellikleri hakkında bilgi edinmemiz için bize yardımcı olabilir. Buna göre Samsung, MediaTek'in Helio P20 (MT6757) yonga setine güveniyor gibi görünüyor. Buna ek olarak, sızdırılan benchmark sonuçları, cihazın 4GB RAM'e sahip olacağını ortaya koyuyor. Ve evet, cihaz Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile geliyor. 

Samsung Galaxy C7'nin SM-C710F model kod numarasına sahip. Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu olacağı iddia edilse de duyurusu ve piyasaya çıkış tarihi muhtemelen Galaxy Note8'in ardında olacağı için Galaxy C7 bu unvanı alamayacak. 

Geekbench Benchmark testinde çok çekirdekli testte 883 puan, çok çekirdekli testte ise 3959 puan alarak ilginç bir orta seviye akıllı telefon olacağını gösteriyor. Yeni Samsung Galaxy C7'nin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor. Ancak IFA 2017 Tüketici Elektroniği Fuarı çok yakında başlıyor. Ve Samsung'un yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy C7 akıllı telefonunu burada tanıtmasını engelleyen hiç bir şey yok. 

Whatsapp