Samsung Galaxy C7 Android 7.0 Nougat Güncellemesi Almaya Başladı

Samsung Galaxy C7 model akıllı telefon Çin'de OTA üzerinden Android 7.0 Nougat güncellemesi almaya başladı.

Son günlerde bir çok farklı Samsung Galaxy serisine ait orta sınıf akıllı telefon Android 7.0 Nougat işletim sistemi güncellemesini almaya başladı. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre sıradaki Samsung cihazı Galaxy C7 modeli oldu. Samsung, Çin'de bulunan Galaxy C7 kullanıcılarına Android 7.0 Nougat güncellemesini kablosuz OTA üzerinden göndermeye başladı.

Samsung Galaxy C7 Android 7.0 Nougat güncellemesinin boyutu yaklaşık olarak 1142 MB civarında. Bu güncelleme cihazınıza bazı yeni Samsung deneyimlerini ve çeşitli özellikleri getiriyor. Geliştirmeler arasında Always-On Display, Çoklu Pencere ve yenilenmiş ayarlar menüsü bulunuyor.

Android 7.0 Nougat ile birlikte yeni işletim sisteminin arka planda getirdiği en önemli yenilikler arasında yer alan daha iyi performans ve geliştirilmiş doze modu kuşku yok ki Galaxy C7'nin genel kullanıcı deneyimini bir hayli arttıracaktır.

Bu güncelleme ile cihazınıza yüklediğiniz uygulamalar daha hızlı yüklenir hale gelecek ve cihazınız genel performans artışının yanında daha iyi pil performansı sunacak. Güncellemenin yanında elbette yeni aylık Android güvenlik yaması da cihazınıza eklenecek. Samsung, yeni güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda bulunan verileri yedeklemenizi tavsiye ediyor. 

Eğer Galaxy C7 Android 7.0 Nougat güncellemesi henüz cihazınıza gelmediyse endişelenmenize gerek yok. Güncelleme kademeli olarak tüm dünyaya dağıtılıyor. Cihazınızın menüsünden ayarlar kısmına girerek telefon hakkında bölümünden yazılım güncellemelerini elle kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp