Samsung Galaxy C7 akıllı telefon ABD pazarında satışta

Samsung'un Galaxy C7 akıllı telefonu önemli pazarlardan birinde daha satışta.

Samsung bir yandan 2017'de pazara sunacağı modeller üzerinde çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan sınırlı ülkelerde satışa çıkan cihazlarını da yeni ülkelerde sunmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Haziran ayında firma Galaxy C ailesinin ilgi gören üyelerinden olan Galaxy C7'yi dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de satışa çıkarmıştı. Şimdi de bu akıllı telefon bir başka önemli ülke olan Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa çıktı.

Baktığımızda Galaxy C7 akıllı telefon ABD'nin önemli perakende satıcılarından olan B&H Photo tarafından satışa sunulmuş durumda. 64GB dahili veri kapasitesi ile listelenen akıllı telefonun fiyatı ise 459$ olarak belirlenmiş.

Samsung'un bu akıllı telefonu 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca cihazın ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olmakta. 4GB sistem belleği akıllı telefonda yer alırken, yonga seti ise 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 506 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 625 olarak belirlenmiş.

Galaxy C7 akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor. Batarya ise 3.300mAh olarak yer alırken, işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow.

Ayrıca son olarak Samsung'un Galaxy C7 akıllı telefonunun ülkemizde ithalatçı garantili olarak satışta olduğunu da ekleyelim.

Whatsapp