Samsung Galaxy C5 Pro ve C7 Pro'nun Ocak Ayına Ertelendiği Bildirildi

Samsung'un Galaxy C serisindeki yeni akıllı telefonları Galaxy C5 Pro ve C7 Pro'nun duyurusu Ocak ayına ertelenmiş olabilir. Bu ay duyurulması beklenen iki model Ocak ayında tanıtılacak.

Güney Kore merkezli üretici Samsung'un  Galaxy C5 Pro ve Galaxy C7 Pro modellerinin bu ay satışa sunulması bekleniyordu ancak şimdi aynı kaynaktan gelen bilgilere göre bir gecikme söz konusu  ve bu iki cihaz önümüzdeki yılın Ocak ayına kadar gecikebileceği iddia ediliyor. 

Samsung Galaxy C7 Pro akıllı telefonu bazı benchmark testlerinde görmüştük. Bu nedenle Pro versiyonların artılarının, daha fazla bellek ve belki de yenilenmiş kamera ile sınırlı kalacağı düşünülüyor. 

Her iki telefonun da 1080p çözünürlükte Süper AMOLED 5.2 inç ve 5.7 inç ekran ve orta seviye Snapdragon 626 yonga seti ile desteklenmesi bekleniyor. Galaxy C5 Pro ve Galaxy C7 Pro'nun 16MP f/1.7 diyafram aralığına sahip sınıfının üzerinde etkileyici kameraya sahip olması bekleniyor. Bu cihazların Pro olmayan versiyonları ise f/1.9 kamera ile sunuluyor.

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile sunulması beklenen Galaxy C5 Pro ve Galaxy C7 Pro'nun diğer ortak teknik özellikleri arasında ise 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı, Adreno 506 Grafik işlemci birimi, 16MP ön kamera ve Usb Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Cihazların ayrıca Samsung'un yeni kullanıcı deneyimini ve Samsung Pay mobil ödeme sistemini de destekleyeceği belirtiliyor. 

Whatsapp