Samsung Galaxy C10 Plus AnTuTu'da Görüldü

Samsung'un giriş seviyedeki güçlü akıllı telefonu olması beklenen Galaxy C10 Plus, Antutu Benchmark üzerinde ortaya çıktı.

Samsung, bir taraftan amiral gemisi Galaxy S9 ikilisinin tanıtımına hazırlanırken, bit taraftan da giriş seviyedeki yeni akıllı telefonları üzerinde çalışıyor. Bu cihazlardan biri de yeni Samsung Galaxy C10 Plus olacak gibi görünüyor. Yakında çıkacak bir Samsung akıllı telefon AnTuTu web sitesinde, SM-C9150 model numarası ile ortaya çıktı. Galaxy C10 Plus adını alacağı tahmin edilen cihaz, Snapdragon 660 yonga seti, 6GB RAM ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile birlikte geliyor. 

Daga önce uluslararası piyasalarda Galaxy C7 adı ile satışa sunulacağı belirtilen cihazın Çin pazarı için Galaxy C10 veya Galaxy C10 Plus adını alacağı iddia ediliyor. 

Cihazın AnTuTu Benchmark ekran görüntüsü pek fazla bilgi vermiyor ve görünen bazı bilgilerin de şüpheli olduğu belirtiliyor. İlk olarak 1920 x 1080 piksel çözünürlük, 18:9 değil 16:9 en-boy oranına işaret ediyor. Eski trend olan en-boy oranına sahip ekranla Samsung'un yeni bir orta seviye akıllı telefonu piyasaya sunmayı pek mantıklı görünmüyor. 

Eğer bu cihazın gerçekten Galaxy C10 olduğu ortaya çıkarsa, muhtemelen arka tarafında da çift kamera ünitesi yer alacak. SM-C9150 ile ilgili yeni bir şey ortaya çıkarsa, paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun için bizi takip etmeye devam edin. 

Whatsapp