Samsung Galaxy C10 Özellikleri ve Fiyatı Doğrulandı

Samsung'un dual kameralı ilk akıllı telefonu olması beklenen Galaxy C10'un teknik özellikleri ve fiyatı doğrulandı.

Samsung'un Galaxy C serisi akıllı telefonları Çin pazarı ile sınırlı ancak bir cihaz kaçınılmaz olarak her zamankinden daha fazla ilgi topluyor. Samsung Galaxy C10'un 2017 yılının 3. çeyreğinde piyasaya çıkması ve çift kameralı ilk Samsung akıllı telefonu olması bekleniyor. Daha da iyisi, gerçek duyurudan önce Galaxy C10 özelliklerini ve fiyatlamasını öğrenme şansına sahip olduğumuzdur.

Asia Business Daily, Samsung Çin'in şu anda Galaxy C10'u test ettiğini bildiriyor. Samsung Galaxy C10, Snapdragon 660 yonga seti ile güçlendirilecek ve 6 GB RAM ile desteklenecek. Kaynaklar, Qualcomm yonga seti üretimi yeterli olmazsa, altı işlemci çekirdeğine sahip Samsung'un kendi üretimi olan Exynos 7872 yonga setinin Galaxy C10'da kullanılabileceğini söylüyorlar.

Bazı söylentilere göre Galaxy C10'un çift kamerası geniş açılı + telefoto lense sahip olabileceği söyleniyor, ancak bu henüz doğrulanmadı.

Samsung Galaxy C10'un ekranı, full HD çözünürlükte ve 6 inç büyüklüğünde olacak, iki farklı bellek kapasitesi sunacak cihaz, 64GB ve 128GB dahili depolama alanına sahip olacak. Daha önce gelen bilgilere göre Bixby butonuna da sahip olacağı belirtilen Galaxy C10, 4.000 mAh batarya ile besleniyor. 

Samsung C10'un başlangıç fiyatı, 64GB dahili depolama alanına sahip versiyon için 3.499 Yuan (515 $) civarında olacak. 

Whatsapp