Samsung Galaxy C10 Görüntüleri, Always-on Ekranı İle Sızdırıldı

Samsung'un orta seviyedeki yeni akıllı telefonu olması beklenen Samsung Galaxy C10'un yeni görüntüleri, akıllı telefonun Always-on ekran teknolojisine sahip olacağını ortaya koydu.

Güney Koreli şirket Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu olan Samsung Galaxy C10, en popüler premium orta seviye akıllı telefon modellerinden biri olma yolunda ilerliyor. Samsung Galaxy C10'un zaten etkileyici olan teknik özellikler listesine şimdi de Always On Display (AOD) teknolojisi ekleniyor. 

Samsung'un ilk olarak Galaxy S7 serisi ile kullanıma sunduğu bu özellik, ilk olarak 2017 versiyon Galaxy A serisi ve hatta Galaxy J serisi gibi daha düşük seviyedeki telefonlarda da kullanılmaya başladı. Galaxy C10'daki uygulama, Galaxy S8'deki Always-on ekran uygulaması ile aynı görünüyor ve bu da aynı yeteneklere sahip olacaklarını gösteriyor. 

Samsung Galaxy C10, arka tarafındaki çift kamera kurulumunun dışında, 1080p çözünürlüğe sahip 6 inçlik AMOLED ekrana sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 660 yonga setinden güç alacak Galaxy C10, 6GB RAM ve 64GB veya 128GB dahili depolama alanına sahip olacak. 14nm yonga seti ile eşleştirilmiş 4.000 mAh batarya, Always-on ekranın ekstra batarya kullanımına rağmen, pil performansı ile yıldız olabilir. 

Tabi ki bütün bu özellikler ucuz bir fiyatla tüketicilere sunulmayacak. Galaxy C10 akıllı telefon fiyatının 3.500 CNY (515 $ / 450 €)'dan başlaması bekleniyor.

Whatsapp