Samsung Galaxy C10 Çift Kamerası İle Ortaya Çıktı

Samsung'un çift kameraya sahip ilk akıllı telefonlarından bir tanesi olan Galaxy C10 modelinin en net görüntüleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy C10, piyasaya resmi olarak çıkmamasına rağmen cihaz hakkında bir çok bilgi ve görsel internete sızdırılmış durumda. En sonuncusu yeni Samsung cihazını tüm ihtişamı ile gösteriyor. Twitter'da @mmdj_china isimli kullanıcı tarafından paylaşılan iki sızdırılmış görüntü Galaxy C10'un hem ön hemde arka tarafını gösteriyor.

Sızdırılan görsellerde dikkat çeken taraf ise telefonun arka kısmını gösteren resimde cihazın çift kamera kurulumunu açık bir şekilde görebiliyoruz. Görsellerde arkada bir parmak izi okuyucusunun bulunmaması cihazın ön tarafındaki ev düğmesinin parmak izi okuyucusu olarak kullanılacağını düşünmemize neden oluyor. Bir diğer dikkat çekici özellik ise Galaxy C10 modelinde Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus modellerinde olduğu gibi Bixby düğmesinin ses düğmelerinin hemen altında bulunuyor olması.

Galaxy C10'un ön kısmına baktığımız zaman uzun çerçeveler ve hafif kavisli kenarları açık bir şekilde görebiliyoruz. Bu nedenle cihazın çerçevesiz ekran yerine klasik Samsung tasarımlarına benzer bir görünüme sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu durum elbette çerçevesiz ekran tasarımına sahip cihaz bekleyen kullanıcıları bir hayli üzecektir.

Üst ve orta sınıf akıllı telefonlarında Samsung, cihazlarına mükemmel performans sağlayan donanım özellikleri ekliyor. Galaxy C10, 5.5 inçlik 1080p Full HD çözünürlüğünde ekran, 6GB RAM ve Snapdragon 660 işlemcisi gibi özellikler ile geleceği söyleniyor. Cihazın tam olarak ne zaman duyurulacağı bilinmiyor ancak bu kadar sızıntıya bakacak olursak cihazın çok geçmeden tanıtılacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp