Samsung Galaxy C10 Basın Görselleri, Dual Kamerayı Doğruladı

Samsung'un ilk dual kamera kurulumuna sahip akıllı telefonu olması beklenen Galaxy C10'un internete sızdırılan basın görselleri, cihaz hakkındaki dual kamera söylentilerini doğruladı.

Bir süredir, Samsung'un dual kameraya sahip ilk akıllı telefonunun hangi model olacağı hakkında söylentiler devam ediyordu. Son gelrn bilgilerde ise şirketin Galaxy Note 8 modelini dual kamera ile sunacağı kesinleşmiş ancak Galaxy Note 8'in öncesinde Samsung Galaxy C10'un dual kameraya sahip ilk Samsung markalı akıllı telefon olarak piyasaya çıkacağı belirtilmişti. 

Geride bıraktığımız haftada da Samsung Galaxy C10'a ait oldukları iddia edilen bazı render görselleri ortaya çıkmıştı ancak bugün Samsung Galaxy C10'a basın görselleri Çin merkezli kaynaklar tarafından internete sızdırıldı. Galaxy C10, Samsung'un ilk dual kamera akıllı telefonu olacak ve görüntülere bakılırsa cihaz bir de Bixby asistan butonuna sahip olacak. 

Samsung Galaxy C10'un ana ekran tuşu parmak izi tarayıcısının bu tuşa entegre edilmesi nedeni ile biraz daha büyütülmüş. Bu arada ön tarafta kulaklık girişine yakın bir de ön kamera yer alıyor. Arka tarafta kamera modülünün hemen sağında dual flaş da bulunuyor. anten bantları ise alt ve üst tarafta üçlü şerit şeklinde şık bir görüntü ortaya çıkarıyor. 

Daha önce gelen bilgiler, 3.499 Yuan (515 USD)  fiyat etiketine sahip olacağı belirtilen Galaxy C10, Snapdragon 660 yonga setinden güç alacak ve 4.000 mAh kapasiteli bir batarya ile desteklenecek. 

Whatsapp