Samsung Galaxy A9 Star Pro Ortaya Çıktı 

Samsung Galaxy A,serisinin yeni yıldızı A9 Star Pro, 6.28 inç Super AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile ortaya çıktı.

Güney Koreli üretici Samsung'un 11 Ekim'de bir organizasyon düzenlemesi ve şirketin bu etkinlikte dört arka kameralı yeni bir Galaxy akıllı telefon tanıtması bekleniyor. Samsung'un etkinlikte tanıtacağı akıllı telefonlar, Galaxy A serisinin yeni üyeleri olacak. 

En yeni söylentilere göre, Galaxy A9 (Star / Pro) muhtemelen Galaxy A7 (2018) ile aynı tasarım dilini taşıyacak, ancak arka tarafta dört lensli bir kamera kurulumuna sahip olacak. Fakat bu cihazın parmak izi tarayıcı sensörü, yan tarafa yerine arka tarafında olacak. Kamera sensörlerine gelince, dört kamera arasında; 120 ° FOV, 24MP ana kamera, 10MP ve 5MP zoom sensörü ile 8MP geniş açılı bir kameraya sahip olacak, ancak bunların arasında bir tanesi derinlik sensörü olarak da çalışacak. Cihaz ayrıca, 24MP Sony IMX 576 sensöre sahip ön kameraya da sahip olacak. 

Bir akıllı telefon için oldukça fazla sayıda kameraya sahip olacak cihaz, 6.28 inç Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekrana da sahip. Qualcomm Snapdragon 660 yonga setinden güç alacak cihaz, 3.720 mAh batarya ile destekleniyor. Lansman tarihi yaklaştıkça yeni Galaxy A serisi akıllı telefon modelleri ile ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır. Bizi izlemeye devam edin. 

Whatsapp