Samsung Galaxy A9 2018 Önemli Bir Kamera Güncellemesi Aldı

Samsung'un tanıttığı dünyanın dört arka kameralı ilk cihazı Galaxy A9 2018 için bugün itibariyle içerisinde kamera iyileştirmeleri ve yeni güvenlik yaması bulunan bir güncelleme yayınlandı.

Samsung Galaxy A9 2018 bugün itibariyle kamera ve video tarafında önemli iyileştirmeler içeren yeni bir sistem güncellemesi almaya başladı. Tanıtıldığında adından sıkça söz ettiren ve özellikle de kamerasıyla konuşulan telefon öyle görünüyor ki dağıtılan güncellemeler ile adından sıkça söz ettirmeye devam edecek.

Galaxy A9 2018 güncellemesi A920FXXU1ARKK yazılım sürümü ile birlikte bugünden itibaren OTA üzerinden bütün kullanıcılara kademeli olarak dağıtılıyor. Genel kamera performansında iyileştirme yapan güncelleme sayesinde artık fotoğrafları çok daha net çekebileceksiniz. Kasım 2018 tarihli en yeni Android güvenlik yaması da bu güncelleme ile beraber cihazınıza eklenmiş olacak.

Android 9 Pie güncellemelerinin sıkça konuşulduğu şu günlerde böylesine önemli bir cihazın halen Android 9 güncellemesini almamasını bir eksiklik olarak görebiliriz. Güncellemenin ülkemizdeki cihazlara ulaşması birkaç haftayı bulabilir.

Eğer sizde Galaxy A9 2018 güncellemesini kontrol etmek istiyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en yeni sürümü kontrol edebilirsiniz. Yaklaşık 132 MB civarında bir boyuta sahip olan güncelleme dosyasını WiFi bağlantısı kullanarak cihazınıza indirmeye özen göstermenizi öneriyoruz.

Ülkemizde resmi Samsung garantili olarak satışa sunulan Samsung Galaxy A9 2018 şuan için 4000 Türk Lirası civarında bir fiyat etiketi ile farklı internet siteleri veya mağazalar üzerinden satın alınabiliyor. 

Whatsapp