Samsung Galaxy A8s'nin Geekbench Skoru Belli Oldu

Samsung'un yeni duyurduğu ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip ilk modeli Galaxy A8s'nin Snapdragon 710 işlemcisi ile aldığı Geekbench puanı belli oldu.

Haftalar süren söylentilerin ardından Samsung Galaxy A8s düzenlenen bir etkinlik ile resmi olarak duyuruldu. Daha önceden bahsedilen Infinity-O ekran teknolojisinin kullanıldığı ilk cihaz olan Galaxy A8s sahip olduğu tasarım ile göz kamaştırıyor.

Samsung Galaxy A8s, 6 GB veya 8 GB RAM belleği seçeneklerinin yanı sıra 128 GB genişletilebilir depolama alanı ile birlikte geliyor. Belki en güçlü mobil işlemci olmasa da en güçlülerden biri olan Qualcomm Snapdragon 710 işlemcisine sahip olan cihaz performans konusunda birçok kullanıcısını memnun edecek gibi görünüyor.

Elbette donanım tarafında cihaz her ne kadar iyi özellikler sunuyor gibi görünse de yazılım tarafında da benzer şekilde iyi bir performans sunamazsa cihazın bir anlamı kalmıyor. Tanıtımın ardından Galaxy A8s Geekbench performans testi sonuçları ortaya çıktı.

Teste bakıldığında tek çekirdekte 1819 puan alan cihazın çok çekirdek tarafında 5675 puan almayı başardığını görüyoruz. Bu sonuçlar Galaxy S8 ile benzer gibi görünse de her iki cihazın benzer bir gerçek kullanım deneyimi sunacağını söyleyemeyiz. 

Performans testleri cihazların gerçek günlük kullanım performansını gözler önüne sermiyor fakat bir fikir edinilmesi açısından bu puanların oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. Şuan için yeni tanıtılan Galaxy A8s'nin hangi fiyatla ve ne zaman ülkemizde satışa sunulacağını bilmiyoruz.

Whatsapp