Samsung Galaxy A8s Android 9 Pie Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı

Samsung'un ekran içi ön kameraya sahip telefonlarından Galaxy A8s modeli için bugün itibariyle Android 9 Pie güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung Mayıs ayı başında Galaxy On7 Prime ve Galaxy J7 Prime 2 için Android 9 Pie güncellemesini yayınlamıştı. Yavaş yavaş destekleyen bütün cihazları için güncellemeleri dağıtan şirket bugün ise ekran içi ön kameraya sahip telefonlarından biri olan Galaxy A8s modeli için Android 9 Pie güncellemesini OTA üzerinden bütün kullanıcılarına dağıtmaya başladı.

Samsung'un yeni geliştirdiği One UI arayüzü ile beraber gelen bu güncelleme ayrıca cihazın güvenlik yamasını da Nisan 2019 olarak güncelliyor ve kullanıcılara çok daha güvenli bir deneyim sunuyor. Eğer sizde Galaxy A8s olarak bilinen bu modele sahipseniz cihazınızın ayarlar menüsüne girerek sistem güncellemeleri kısmından en güncel işletim sistemi güncellemesini kontrol edebilir ve yükleyebilirsiniz.

Bilmeyenler için Samsung Galaxy A8s, geçen yıl Aralık ayında 6.4 inç FHD + Infinity-O ekran paneli, Snapdragon 710 işlemci, 24 MP ana kamera + 10 MP telefoto + 5 MP derinlik kamerasına sahip üçlü kamera kurulumu ile beraber duyurulmuştu. Ülkemizde satışa sunulmayan cihaz Çin dışında da bazı seçili pazarlarda satışa sunulmuştu.

Çin dışında kendi vatanı Güney Kore'de Galaxy A8s adı yerine Galaxy A9 Pro (2019) adı ile piyasaya sürülen cihazın önümüzdeki günlerde farklı pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Whatsapp