Samsung Galaxy A8 ve A8 Plus İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Çıktı

Samsung Galaxy A8 ve Galaxy A8 Plus modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesi resmi olarak dağıtılmaya başladı.

Ön tarafta çift kameraya sahip ilk Samsung telefonları olan Galaxy A8 ve A8 Plus modelleri için şuan itibariyle resmi olarak Android 8.0 Oreo güncellemesi dağıtılmaya başladı. Güncellemenin kısa süre içerisinde bütün dünya için dağıtılması bekleniyor.

Galaxy A8 ve A8 Plus modelleri Samsung'un S8 serisinden sonra parmak izi okuyucusunun yerini değiştirdiği ilk modellerden oldu diyebiliriz. Ayrıca çift ön kamera ile birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran modeller ne yazık ki kutudan Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile beraber çıkmıştı. Piyasaya sürülmesinden bu yana 1 yıla yakın bir zaman olmasına karşın Android 8.0 Oreo güncellemesini yeni alıyor olması üzücü bir durum.

A8 için A730FXXU2BRG1 ve A8 Plus için A530FXXU2BRG1 numaralı güncellemeler ile beraber Android 8.0 Oreo işletim sistemi cihazınıza yüklenmiş olacak. Operatörler tarafından kilitlenmiş A8 ve A8 Plus modelleri için güncellemenin gelmesi biraz gecikebilir.

Güncelleme şuan için Özbekistan'da resmi olarak dağıtılmaya başladı. Birkaç gün içerisinde diğer ülkelerde de resmi olarak dağıtılması bekleniyor. Cihazınızın ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek yazılım bölümünden Android 8.0 Oreo güncellemesinin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp