Samsung Galaxy A8 Star ve A8 Lite, 3C Sertifikası Aldı

Samsung'un iki yeni Galaxy A serisi akıllı telefonu 3C Sertifikası Aldı ve böylece cihazların piyasaya çıkış tarihi iyice yaklaştı.

Model numaraları SM-G8750 ve SM-G8850 olan iki tane Samsung akıllı telefonu TENAA sertifika sürecinde geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Galaxy A8 Lite ve Galaxy A8 Star olarak adlandırılması beklenen akıllı telefon modelleri, 3C düzenleyici kurum tarafından onaylandıktan sonra artık Çin'de piyasaya sürülmeye çok daha yakın. 3C sertifika listeleri iki akıllı telefonun da 15W,hızlı şarj desteğine de sahip olacaklarını ortaya koyuyor. 

Görüntüde görüldüğü gibi, akıllı telefonlatın şarj gücü 2A'da normal 5V ile birlikte 1.67A'da 9V'a kadar çıkabilecek. Akıllı telefon modelleri ile ilgili olarak şu an için resmi herhangi bir bilgi yok ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan TENAA kayıtlarına göre cihazlar 3.700 mAh bataryadan güç alacak. 

Diğer özellikler arasında 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı ve 16 MP + 24 MP çift kamera kurulumu yer alıyor. Galaxy A8 Lite ve Galaxy A8 Star akıllı telefonların lansman tarihi ile ilgili olarak şimdilik resmi herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak öncelikle Çin pazarında satışa sunulması beklenen iki yeni akıllı telefonun, Çin pazarındaki satışları ywvaşladıktwn sonra ra diğer ülkelerde de satışa sunulacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp