Samsung Galaxy A8 Star gün yüzüne çıktı

Samsung'un geliştirmekte olduğu öne sürülen Galaxy A8 Star modeli, Bluetooth SIG sertifikası alırken ortaya çıktı.

Akıllı telefon dünyasının en önemli üreticisi konumunda yer alan Güney Kore kökenli Samsung firması, her geçen gün geliştirdiği yeni modellerle birlikte karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdilerde ise yeni bir modeli ile daha karşımıza çıkmaya hazırlanan şirket, Galaxy A8 Star olarak isimlendirdiği bir akıllı telefon modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Cihaza ait detaylar daha önce kamuoyuna sızdırılmazken, şimdilerde yavaş yavaş basında adından söz ettirmeye başlanıldı. Kısa süre öncesinden Samsung Galaxy A8 Star isimli modelin izlerine TENAA üzerinden rastlanılırken, cihaza ait verilere birde Bluetooth SIG üzerinden rastlanıldı.

TENAA üzerinden sızdırılan ilk bilgilere göre cihazın sadece Asya ülkelerinde satışa sunulacağı iddia edilirken, ancak aldığı Bluetooth SIG sertifikası ile birlikte tüm küresel pazarda satışa sunulacağı ortaya çıktı. 

Samsung Galaxy A8 Star isimli cihazın teknik özellikleri TENAA ile birlikte gün yüzüne çıkarken, cihaz 6.3 inç genişliğindeki FHD+ çözünürlüklü bir Infinity ekran üzerinde şekillenecek. Cihazın arka yüzünde çift ana kamera ve ön yüzünde ise sade bir özçekim kamerası yer alacakken, ayrıca cihazın 4 GB ve 6 GB olmak üzere iki farklı RAM belleğe sahip modelinin bulunacağı belirtiliyor.

Şirketin kendi üretimi olan Exynos 7885 işlemcisinden gücünün tamamını sağlayacağı iddia edilen cihazın enerjisini ise 3.700 mAh kapasitesindeki batarya sağlayacak. Bakalım Samsung geliştirmekte olduğu bu yeni akıllı cep telefonunu Avrupa pazarında hangi isimle birlikte satışa sunacak.

Whatsapp