Samsung, Galaxy A8 ile A8+ (2018) için reklam filmi yayınladı

Samsung tarafından kısa süre öncesinde lanse edilen Galaxy A8 (2018) modeli ile Galaxy A8+ (2018) modeli için kamera odaklı bir reklam filmi yayınlandı.

Güney Kore kökenli akıllı telefon üreticisi olan Samsung firması ne kadar adından amiral gemisi modelleriyle söz ettirse de, orta segment kullanıcı adına geliştirdiği modellerle de oldukça önemli satış rakamlarına erişiyor. Firmanın küresel pazardaki büyümesine yardımcı olan ve popülerliğini arttıran bu modeller için de önemli reklam kampanyaları hazırlayan ekip, şimdilerde ise Galaxy A serisi altında tanıttığı yeni modellerini hedef aldı.

Oldukça başarılı teknik özellikleriyle birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Galaxy A8 ve Galaxy A8+ modelleri, içerdiği özelliklerin yanı sıra hem ön yüzünde hemde arka yüzünde bulunan çift kamera teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Cihazın hem ön yüzündeki hemde arka yüzündeki çift kamera 16MP+8MP çözünürlüğünde f/1.9 diyafram aralığına sahipken, portre modu ve akıllı odak özelliğine sahip.

Yayınlanan reklam filminde kameranın akıllı odak özelliği sayesinde fotoğraf çektikten sonra odakta oynama yapabildiğiniz ve görselleri çok daha güzel hale getirebileceğinizin üzerine değiniliyor. Samsung Galaxy A8 ile Galaxy A8+ modellerinin yağmur, kar, düşük ışık yada kalabalık ortamlarda bile odağı kaybetmeden profesyonelce çalıştığını unutmamakta önemli fayda olduğunu belirtmeliyiz.

 

Kısa süre ardından dünyanın dört bir köşesinde satışa çıkacak olan bu cihazların satışına ülkemizde ne zaman başlanacağı ise merak konusu.

Whatsapp