Samsung Galaxy A8 2018 Modeline Ait Ekran Paneli Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy A8 2018 modelinin çerçevesiz ekran paneli net bir şekilde görüntülendi. Görüntülerde cihazın çift ön kamera ve çerçevesiz ekran ile geleceğini görüyoruz.

Samsung'un önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkarmayı planladığı en gelişmiş Galaxy A serisi akıllı telefon modeli olan Galaxy A8 2018 hayranlarını yeni tasarımı ile şaşırtacak. Bugün ortaya çıkan Galaxy A8 2018 ekran paneli cihazın ön tasarımına ilişkin bazı önemli bilgileri sunuyor.

Öncelikle, Galaxy A5 2018 gibi bir önceki nesil modellere göre daha pahalı fiyat etikete sahip olacak olan Galaxy A8 2018 modeli de çerçevesiz ekran paneli ile beraber gelecek. Hafta sonu sızdırılan ekran ön panelinin fotoğrafı akıllı telefonun ince çerçeveler ve çerçevesiz boydan boya 18:9 ekran paneli ile geleceğini gösteriyor.

Yeni akıllı telefonun ön paneli ilk bakışta çok büyük farklılıklar içeriyor. Çerçevesiz ekran panelinin yanında görsel üzerinden görebileceğiniz üzerinde telefonda çift ön kamera bulunuyor. Çift ön kamera şuanda akıllı telefon dünyasında yaygın bir özellik değil. Bu sebeple çift kamera donanımına cihazında yer veren ilk firmalardan biri Samsung olacak gibi görünüyor.

Görsellere baktığımızda cihazın ön tarafında bir ev düğmesinin olmadığını görüyoruz. Bu nedenle parmak izi okuyucusunun telefonun arka tarafına yerleştirileceğini söyleyebiliriz. Samsung'un gelecek Aralık ayında veya önümüzdeki yılın başında yeni Galaxy A serisi akıllı telefonları resmi olarak duyurması bekleniyor. Şuan için sızdırılan listelere ve raporlara göre dört yeni Samsung Galaxy A 2018 serisi akıllı telefon piyasaya sunulacak. Bunlar sırasıyla Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7 ve Galaxy A8 modelleri olacak.

Whatsapp