Samsung Galaxy A71 Geekbench Performans Testinde Ortaya Çıktı

Samsung'un yeni orta seviye akıllı telefonu Galaxy A71 ünlü performans testi uygulaması Geekbench üzerinde listelendi.

Samsung'un yakın zamanda piyasaya sunduğu Galaxy A70'in üzerinde bazı küçük iyileştirmeler yağarak Galaxy A70s modelini piyasaya sürmesi beklenirken bugün sürpriz bir şekilde Galaxy A71 olduğu düşünülen yeni bir Samsung telefonu Geekbench performans testinde ortaya çıktı.

SM-A715F model numarası ile birlikte listelenen Galaxy A71'in 8 GB RAM belleği ve Snapdragon 675 yonga setine sahip olduğunu görüyoruz. Geekbench performans testinin geçmişte işlemci isimlerini karıştırdığı bilinen bir gerçek olduğu için bu nedenle A71'in bir önceki model ile aynı işlemciye sahip olmama ihtimali de bulunuyor. Yani Galaxy A71 daha iyi bir işlemci ile birlikte gelebilir.

Tek çekirdek tarafında 2540 puan alan cihaz çok çekirdek tarafında ise 7081 puan almayı başarmış. Bu sonuçlar elbette günlük kullanımdaki performansı göstermiyor olsa da performans testi sonuçlarını dikkate alan kullanıcıların hoşuna gidecektir.

Önümüzdeki yıl piyasaya sürüleceği düşünülen telefonun Android 10 işletim sistemine sahip olduğunu görüyoruz. Samsung tarafından geliştirilen yeni One UI arayüzüne sahip olacağı düşünülen Samsung Galaxy A71'in erkenden performans testinde listelenmesi biraz şaşırtıcı oldu.

Whatsapp