Samsung Galaxy A70 ve Galaxy A60 Görüntüleri ve Özellikleri Sızdırıldı

TENAA sertifika sürecinde ortaya çıkan Galaxy A70 ve Galaxy A60'ın özellikleri ve görüntüleri gün yüzüne çıktı.

Samsung'un yenilenen Galaxy A serisinin şu an için beş üyesi var ve en az iki model daha yolda görünüyor. Galaxy A60 ve Galaxy A70, görüntüleri ve temel özellikleriyle TENAA üzerinde listelendi. Her iki yeni telefonun arkasında da üçlü kamera kurulumu yer alacak. Galaxy A70 ekranın altında bir parmak izi tarayıcısına sahip olacak, Galaxy A60 ise Infinity-O ekranı ile öne çıkacak.

Samsung Galaxy A70, Güney Kore merkezli şirket tarafından Infinity-U olarak adlandırılan su damlası çentikli 6.7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Arkadaki üçlü kamera kurulumunun detayları henüz belli değil, ancak normal, ultra geniş ve derinlik sensörü modülleri içerme olasılığı var. Arka panel bir çeşit degrade kaplamaya sahip gibi gözüküyor, ancak ışığı farklı renklerde yansıtan desenli Gri de olabilir.

Ayrıca i, Galaxy A70'i Galaxy A9 Pro'dan (2016) bu yana Galaxy A akıllı telefonlardaki en büyük bataryaya sahip cihaz haline getirecek olan 4.400 mAh bataryaya sahip olacağını biliyoruz. Telefonun boyutları ise 164,2 x 76,7 x 7,9 mm.

Samsung Galaxy A60 ise Infinity-O ekranı ile Galaxy A8s'e benziyor ve arkadaki üçlü kamera kurulumu, ana kamera sensörünün etrafındaki daire şeklinde bir çerçeve ile dikkat çekiyor. Yeni cihazın arka tarafında bir parmak izi tarayıcı, 3.410 mAh batarya ve Android işletim sistemi olacak. Boyutları, 155,2 x 73,9 x 7,9 mm, bu yüzden Galaxy A70'den biraz daha küçük olacak. 

Akıllı telefonlar, genellikle Çin versiyonlarında kullanılan ve 0 ile biten model numaralarıyla (SM-A7050 ve SM-A6060) sertifikalandırılmış. Aralık ayında, Galaxy A8s başlangıçta yalnızca Çinli tüketiciler için piyasaya sürüldü, ancak sonrasında Güney Kore'de de satışa sunuldu.  

Whatsapp