Samsung Galaxy A7 (2018) Modeli Geekbench Uygulamasında Listelendi

Samsung Galaxy A7 (2018) modeli Geekbench uygulamasında listelendi. Listede cihazın işlemci performansı ve bazı özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Herkesin gözü kulağı yakında tanıtılması beklenen Galaxy Note 9'dayken Güney Koreli şirket orta üst seviye cihazlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmaya başlayan Samsung Gaalxy A serisinin yeni üyelerine bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor. Samsung Galaxy A7 (2018) modeli bugün dünyaca ünlü performans testi Geekbench'in listesinde ortaya çıktı. Samsung her ne kadar amiral gemileri ile adından söz ettiren bir firma olsa da giriş seviyesi ve orta seviye cihazları da dünya genelinde milyonlarca adet satarak firmaya büyük bir gelir kaynağı oluyor.

Bugün Geekbench uygulamasında listelenen ve SM-A750FN model numarasına sahip olan yeni Samsung telefonunun tam adı belli olmasa da telefonun Galaxy A7 (2018) olabileceğine dair ciddi iddialar mevcut. Yeni telefonun performans testi sonuçları ve bazı teknik özellikleri Geekbench listesi sayesinde ortaya çıkmış oldu.

Listede Galaxy A8 (2018) modelinde kullanılan 1,6 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 7885 işlemcisinin yeni Galaxy A7 (2018) modelinde de kullanıldığı görülüyor. Tek çekirdek tarafında 1526 puan almayı başaran telefon çok çekirdek tarafında ise 4265 puan almayı başarıyor. Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile gelen telefonda 4 GB RAM belleği kullanıldığını görüyoruz.

Şuan için telefonun tam olarak ne zaman duyurulacağı veya diğer teknik özelliklerinin ne olacağı bilinmiyor. Fakat bu yıl sonu gelmeden cihazın resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Whatsapp