Samsung Galaxy A7 (2017), AnTuTu'da ortaya çıktı

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy A7 (2017) benchmark sonuçlarında göründü

Samsung, Galaxy Note7 fiyaskosunun ardından harıl harıl 2017'de pazara sunacağı yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yeni akıllı telefonlar hakkında da bilgiler gelmeye devam ederken, özellikler firmanın amiral gemisi GalaxY S8 gündemi meşgul ediyor.

Firmanın Galaxy S ve Galaxy Note modellerinden sonra en önemli serileri arasında Galaxy A modelleri yer alırken, Galaxy A (2017) olarak sunulacak bazı yeni cihazlar hakkında farklı kaynaklardan bilgiler gelmekte. Son olarak GalaxY A7 (2017) benchmark uygulaması AnTuTu veri tabanında ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A7 (2017) akıllı telefonun AnTuTu üzerinden bazı teknik özelliklerine dair de bilgiler geldi. AnTuTu'ya göre yeni cihaz 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun ekran büyüklüğü ise yer almıyor. Yonga seti olarak ise Samsung'un kendi geliştirdiği sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7870 bulunuyor. 

Yeni akıllı telefonun sistem belleği 3GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB. Samsung Galaxy A7 (2017) akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 16MP çözünürlük sunarken, bu da Selfie tutkunları için önemli bir seçenek olacağı anlamına geliyor.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun 5.5" ya da 5.7" ekran ile gelmesi beklenirken, bu sene sonunda ya da gelecek sene başında duyurulacağı ifade ediliyor.

Whatsapp