Samsung Galaxy A7 (2017) akıllı telefon Wi-Fi sertifikasyon sürecinde göründü

Samsung'un Galaxy A7 (2017) akıllı telefonu farklı sertifikasyon süreçlerinde yer almaya devam ediyor.

Samsung, yakında yeni nesil Galaxy A modellerini gün yüzün çıkartacak. Güney Kore merkezli teknoloji devinin önemli cihazlarını da içine alan Galaxy A serisi premium tasarım ile Galaxy S ve Galaxy Note modellerinin arkasında en çok dikkat çeken aile olmakta.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında SamsungGalaxy A (2016) modellerini resmi olarak duyurmuş ve bu cihazları Ocak 2016 itibari de farklı pazarlarda satışa sunmuştu. Bu kez Galaxy A (2017) modeller beklenirken, çok yakın zamanda bu yeni modellerin tanıtılması bekleniyor. Bu ailede yer alan üyeler hakkında da bir süredir bilgiler gelmeye devam ederken, Galaxy A7 (2017) de bu akıllı telefonlardan birisi.

Samsung Galaxy A7 (2017) akıllı telefon daha önce FCC'de ve Bluetooth SIG'de sertifikasyon süreçlerinde ortaya çıkmıştı ve şimdi de bu yeni akıllı telefon Wi-Fi Alliance'da sertifikasyon sürecinde göründü. Bu da cihazın duyurulmasında bir adım daha atıldığı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy A7 (2017), Wi-Fi Alliance'da SM-A720X model numarası ile göründü. Cihazın henüz kesinleşmemiş teknik özellikleri ise şöyle: 5.5" ya da 5.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak olan akıllı telefon 3GB sistem belleği içerecek ve dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olacak. 

Ayrıca akıllı telefonun 16MP arka kamera ve 16MP de ön kamera içereceği kaydediliyor. Cihaz diğer taraftan parmak izi tarayıcısı içerecek.

Whatsapp