Samsung Galaxy A6s, Xiaomi'nin üretildiği fabrikada üretilecek

Samsung'un Galaxy A6s ismiyle birlikte geliştirdiği yeni akıllı telefon modeli, Xiaomi markalı telefonların üretildiği Wintech üretim tesislerinde üretilecek.

Akıllı telefon sektörünün en popüler ismi olarak karşımıza çıkan Samsung firmasının orta segmentli kullanıcılar için hazırlamakta olduğu yeni cihazı Galaxy A6s'e ait bilgiler sıklıkla kamuoyuna servis edilmeye başlanıldı. Kore Herald isimli teknoloji sitesi tarafından elde edilen ve güvenilir kaynaklara dayandırılan bir rapora göre Samsung firması, geliştireceği bu yeni cihazı Çin pazarında Xiaomi telefonların üretimini gerçekleştiren Wintech'te sağlayacak.

Wintech tarafından üretimi gerçekleştirilen tüm modeller sadece Çin pazarına özgü olup bu pazarda satışa sunulacakken, Avrupa pazarında satışa sunulacak olan cihazlar büyük ihtimalle yine Samsung'un kendi firmasında geliştirilecek. Daha önce sızdırılan cihaz aslında kamuoyunda Galaxy A6s ve daha sonra ise Galaxy P30 modeliyle adından söz ettirirken, iki farklı ismi olması aslında durumu gözler önüne sermişti.

Samsung'un P30 ismiyle birlikte üretimini gerçekleştireceği modelin büyük ihtimalle Çin pazarında satışa çıkacağı düşünülürken, Galaxy A6s isimli modelin ise Avrupa pazarı için hazırlandığından söz ediliyor. Samsung'un gerçekleştirdiği bu hamle ile birlikte Çin pazarında kaybettiği pazar payını yeniden kazanmayı hedeflediğinin oldukça aşikar olduğunu söyleyebiliriz.

Bakalım Samsung firması Çin pazarına özel olarak hazırlayacağı P serisi altında hangi telefon modellerini sunacak ve satışa sunduğu bu modellerle bir başarı yakalayabilecek mi?

Whatsapp